8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun

08-03-2018 16:00:15
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, ülkemizde farklı etkinliklerle kutlanıyor.

Kamuda ve özel sektörde kadınlara yönelik etkinlikler düzenlenip, kadın hakları konuları işleniyor.

Kırklareli - Babaeski İlçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi'nin genç Belediye Başkanı Sertaç Balyemez de bu anlamlı gün vesilesiyle beldesindeki kadınları özel hediyelerle ziyarette bulundu.

Beldedeki tüm ev ve iş yerlerinde çalışan kadınlara elden teslim edilen hediyeler kadınları çok mutlu etti.

Özel bez torba içerisine ahşap renkli kutular, kutuların içerisinde kişiye ait fularla birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan tebrik kartı ve karanfiller Beldedeki kadınlara verildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sertaç Balyemez şu açıklamada bulundu;

"Büyükmandıra'mızda ikamet eden kadınlarımıza bu önemli günde kendilerini özel hissettirmek, onları biraz olsun mutlu etmek istedik. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu anlamlı gündeki hediye paketlerimizin bu yıl ilkini gerçekleştirmiyoruz.

Göreve geldikten sonra ilk kadınlar günü olan 2015 Mart ayında kadınlarımıza kahve fincanlarımız, karanfillerimiz, 2016 Mart ayında masa saatlerimiz, karanfillerimiz, 2017 Mart ayında bez torbalarımızın içerisine hazırlanmış olan lokumluk, siparişini özel olarak verdiğimiz birinci sınıf lokum, karanfil ve 8 martı kutladığımız tebrik kartlarımızı yine ev ev dolaşarak takdim etmiştik.

Bu yıl ise günün anlam ve önemine uygun olarak hazırladığımız özel bez torbalarımız, karanfil, özel tasarlanmış kutularımız, fular ve kutlama kartlarımızla kadınlarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Dağıtımını yaptığımız hediyelerimizi her eve ve iş yerine tek tek dağıtımını yaptık.

Bugünün önemini, anlamını ve özelliğini çok iyi biliyoruz. Kadınlarımıza sembolik olarak bugün kutlama mesajları göndersek de bugün için kutlamalar yapsak da kadınlarımıza olan önemi bugünle asla kısıtlamıyoruz.

Ülkemizde ve dünyada kadınlarımız hak ettiği saygı ve değeri fazlasıyla görür diyoruz. Çünkü kadın annedir, eştir, kardeştir kısaca hayattır, hayatın ta kendisidir.

Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutlarım" dedi.

Gerçekleşen bu etkinlik sonrası Başkan Balyemez'e sosyal medyadan da teşekkür mesajları gelemeye başladı.

...