Belediyemizden Kadınlarımıza İstanbul Gezisi

14-06-2017 11:30:00
Belediyemizden Kadınlarımıza İstanbul Gezisi

Büyükmandıra Belediyesi olarak, 13 Haziran Salı günü Belediyemiz tarafından Beldemizdeki camilerimizde Ramazan Ayı içerisinde mukabele ve teraviye katılan kadınlarımıza özel organize ettiğimiz Büyükmandıra Belediyesi Kültür Gezileri kapsamındaki "İstanbul tarihi, kültürel, turistik ve inançsal gezi programı" düzenledik.

Büyükmandıra'dan hareket eden kadınlarımız gün içerisinde gezilerini ve ziyaretlerini tamamladıktan sonra iftar saatinde kendilerine özel olarak tahsis edilen teknelerde İstanbul Boğazında iftar yapmıştır.

Gerçekleşen gezi ve ziyaret programı ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Sertaç Balyemez şu ifadelerde bulundu; "Kadınlarımız bizler için çok önemli, biz her programımızı kadınların fikirlerini alarak gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimizden beri her 8 Mart'ta onları evlerinde ziyaret edip hediyelerini takdim ettiğimiz gibi Ramazan Ayı içerisinde de onları istedikleri yerlere gönderiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Ayı içerisinde Edirne iline gerçekleştirdiğimiz programı bu yıl İstanbul'a gerçekleştirdik. Bundan sonra da kadınlarımızın fikirlerini alarak bu tarz etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.