Büyükmandıra'da Ramazan Etkinlikleri Başladı

20-06-2017 10:45:00
Büyükmandıra\'da Ramazan Etkinlikleri Başladı

Ramazan Ayı içerisinde etkinlik düzenleyen belediyeler arasında Büyükmandıra Belediyesi de bulunmakta.

Hacivat - Karagöz, orta oyunu, meddah, sihirbaz gösterileri, tiyatro oyunları her aşkam iftardan sonra Büyükmadıra'da sergilenmeye devam ediyor.

18 Haziran akşamı başlayan Ramazan Ayı etkinlikleri 24 Haziran arefe gününe kadar devam edecek.

Ramazan etkinlikleri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Sertaç Balyemez şu açıklamalarda bulundu;

"Ramazan Ayı, bereketin, hoşgörünün, saygının ve herkesin kendisine göre ibadetini gerçekleştirmiş olduğu manevi boyutu çok yükseklerde olan mübarek bir aydır.

Büyükmandıra Belediyesi olarak bizler de halkımıza bu mübarek ay vesilesiyle bazı etkinlikler gerçekleştiriyoruz.

Öncelikle Beldemizdeki kadınlarımızı İstanbul'da cami, turistik yer, tarihi ve kültürel yerleri gezdirip İstanbul Boğazı'nda kendilerine hazırlanan iftar yemeği programı düzenleyerek kadınlarımıza vermiş olduğumuz önemi bir kez daha yinelemiş olduk.

Ramazan Ayının son haftasına girerken de geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz Ramazan Etkinliklerimizin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz.

18 Haziran Pazar günü başlayan etkinliklerimiz, 24 Haziran arefe günü akşamına kadar devam edecek.

Her akşam saat: 17.00 ile 20.00 arası çocuklarımıza hazırlamış olduğumuz özel kurulumlu parkla eğlence ve oyun saatleri düzenliyoruz.

İftar sonrasında da çocuklarımız ve yetişkinlere özel hacivat-karagöz, meddah, orta oyunu, tiyatro ve sihirbaz gösterilerinin yapıldığı dolu dolu bir program gerçekleştiriyoruz.

Programı düzenleyen ekibin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da profesyonel bir ekip olmasına önem gösterdik.

Her şeyin en iyisini hak eden, geleceğimizin teminatları çocuklarımız ve onlar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ailelerini her akşam bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükmandıra Kültür Park'ta gerçekleşen bu etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir." dedi.