TRAKYAKENT Aylık Olağan Toplantısı Yapıldı

27-07-2017 9:15:00
TRAKYAKENT Aylık Olağan Toplantısı Yapıldı

Trakyakent Belediyeler Birliği TemmuzAyı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bakanlığında, Birlik Merkezinde yapıldı.

Toplantıda Başkan Albayrak'ın yanı sıra Encümen üyeleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Behcet Atlı yer aldı.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Büyükşehir, Çorlu ve Malkara Belediyelerinden gelen eğitim talepleri değerlendirildiği toplantıda, Birlik Müdürü Behçet Atlı'nın birlik yönetim kurulunu Ağustos ayı etkinlik takvimi ve planlanan diğer faaliyetler konusunda bilgilendirdi.